jakten och Maten

Jakten och maten har alltid varit en självklar del i mitt liv redan sen barnsben då jag aldrig gick på förskola utan istället hängde i skogen med morfar eller hängde bland grytorna i köket med mormor, en fantastisk fördel som präglat mina livs intressen jakt och mat som på senare dagar visade sig vara en fantastisk kombination.

idag, ca 20 år senare är jag en aktiv jägare och hobbykock präglad av den svenska husmanskostens alla långkok och grunder med ett stort intresse att använda allt som finns i skogen och runt knuten.

När allt tog fart

2012 medverkade jag i andra säsongen av Sveriges mästerkock och placerade mig top 30 bland flera tusen sökande som yngsta deltagare.  Det var här jag insåg att jag faktiskt var bra på det jag gjorde och det ena ledde till det andra och 2013 kammade jag hem segern i Borås mästerkock.  Allt detta ledde till en hel del uppmärksamhet och jag skrev recept till olika företag, tidningar, pratade mat i radio osv.

Efter en tids bloggtorka då mycket annat i livet tagit all tid är jag återigen inne i bloggsfären med ny motivation och inspiration att dela med mig av massa goda recept, matlagning över öppen eld och kanske en och annan jakthistoria.